Nortek Trust AG este o companie care asigură întreaga gamă de servicii din domeniul antreprenoriatului general pentru construcții civile și industriale.

Am pornit la drum în 2007, cu cinci angajați și o lucrare de 5000 de euro, în Bacău, și am ajuns la o echipă de 100 de specialiști, care a realizat peste 100 de lucrări, în toată țara, în valoare de zeci de milioane de euro.

Avem un portofoliu divers – de la centre comerciale și logistice până la blocuri de locuințe și clădiri de birouri.

În plus, ne mândrim cu parcul de utilaje proprii, care ne permite să oferim pachetul complet de servicii, la standarde de calitate ISO 9001 și ISO 14001.

Dincolo de rezultatele palpabile ale muncii, ne preocupă relația cu clienții, pe care o vedem ca un parteneriat – ne consultăm, negociem și ținem o comunicare strânsă pe tot parcursul proiectului.

Trei lucruri rămân însă nenegociabile:

CALITATEA,

SIGURANȚA CONSTRUCȚIEI

și

TERMENUL DE LIVRARE

VALORI

Punctualitatea

Pentru noi, termenul de livrare nu este doar o dată menționată în contract, ci însuși cadrul care ne definește proiectele. Îl putem negocia, dar nu-l încălcăm niciodată.

Parteneriatul

Construim nu doar clădiri, ci și parteneriate cu clienții noștri. Vrem ca ambele să fie eficiente și longevive.

Siguranța

Mulțumirea clienților noștri este importantă, dar esențiale sunt siguranța și calitatea construcției. Lucrăm conform standardelor de calitate ISO 14001 si ISO 9001.

CERTIFICĂRI